Gert Jan en Gido Visser van Vakgarage Visser's Auto's.
Gert Jan en Gido Visser van Vakgarage Visser's Auto's. (Foto: Martijn Kremer)
Advertorial

'We staan altijd klaar voor de klant'

  Bedrijven

HUIZEN Vakgarage Visser's Auto's heeft de werkplaats verbouwd. "Wij hebben nu de nieuwste werkplaatsapparatuur", vertellen eigenaars Gert Jan en Gido Visser.

"We zijn klaar voor de toekomst en ook voor elektrische en hybride auto's", aldus Gert Jan. "Hybride en elektrische auto's zijn flink in opmars en de BOVAG voorspelt dat over vijftien jaar maar liefst 75 procent van alle nieuwe auto's elektrisch zal zijn." Vakgarage Visser's Auto's is een allroundautobedrijf en staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Gert Jan is met zijn vader in 1986 met de garage begonnen voor gebruikte auto's. "Na een jaar werden we Seat-dealer en in 2014 Vakgarage Visser's Auto's. Vakgarage is een onafhankelijke groep van ruim 300 samenwerkende garagebedrijven in heel Nederland, die allemaal lid zijn van de BOVAG."

Droom is uitgekomen

Gert Jan vertelt vol trots dat zijn zoon Gido sinds twee jaar mede-eigenaar is. Gido: "Ik ben met dit bedrijf opgegroeid. Mijn droom is nu uitgekomen en als mijn vader ermee stopt, neem ik het bedrijf over. Onze kracht is dat we alle werkzaamheden zelf doen en fullservice bieden voor alle automerken. Je kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud, grote of kleine beurt, apk-keuring, reparatie, autoschade, ruitschade, banden en velgen, uitlijnen, remmen en aircoservice."

Een kijkje in de garage

In het bedrijf werken Gido en Gert Jan samen met Mitchell, Jan Willem en Harold. "Mitchell en Jan Willem zijn de vakmonteurs en bekijken de auto. Als er meerwerk is dan overleggen ze dat vooraf met de klant", legt Gert Jan uit. "En nu kunnen we dus ook klanten met een elektrische of hybride auto helpen."

Harold zit bij de receptie en is het aanspreekpunt van het bedrijf. "Je hebt dus altijd een vast aanspreekpunt en dat vinden klanten heel fijn. Als je jouw auto, lichte bedrijfsauto of lease-auto brengt voor een reparatie of apk-keuring is het vaak dezelfde dag klaar. Heb je schade aan je auto door bijvoorbeeld een aanrijding, dan kunnen we dat repareren en terugbrengen in de staat van voor het ongeluk. We regelen dit met de verzekering. Daarnaast kun je gebruikmaken van een leenauto of -fiets."

Occasions van alle merken

Niet alleen de werkplaats is verbouwd, maar ook de showroom. "We verkopen occasions van alle merken met een prijsklasse van 3.000 tot 20.000 euro. In onze moderne showroom staan auto's met 3- en 5-deurs en stations. We kunnen klanten altijd helpen, ook met het uitzoeken van een nieuwe of tweedehandsauto, in heel Nederland. Je kunt met elke vraag naar ons toekomen voor onderhoud en reparatie, maar ook voor occasions. We staan altijd klaar voor de klant en doen dat al 33 jaar."

Vakgarage Visser's Auto's zit aan de Eemlandweg 12 in Huizen, 035-526 62 00. Meer informatie staat op www.vakgaragevissersautos.nl.

Meer berichten