Schoonheidsspecialiste Cindia van der Kroft in haar mooie schoonheidsinstituut 100% Beauty.
Schoonheidsspecialiste Cindia van der Kroft in haar mooie schoonheidsinstituut 100% Beauty. (Foto: © Bob Awick )
Advertorial

Mooie stralende huid voor elke leeftijd

  Bedrijven

HUIZEN Schoonheidsinstituut 100% Beauty bestaat tien jaar en viert dat op zaterdag 25 januari met een feestelijke open dag.

Als je de schoonheidssalon binnenkomt, ervaar je direct een warme sfeer en ruik je een heerlijke rustgevende geur. Schoonheidsspecialiste Cindia van der Kroft heeft al ruim dertig jaar ervaring en vertelt dat ze altijd op een persoonlijke en holistische manier werkt. "Ik begin met een intakegesprek, want het gaat niet alleen om de behandeling die bij je past, maar ook hoe je in het leven staat, welke voeding je tot je neemt en hoe je met stress omgaat. Met mijn holistische aanpak leg ik uit dat schoonheid van binnenuit komt en dat je die van buiten uitstraalt. Naast de huidbehandeling is het daarom ook belangrijk om de juiste voedingssupplementen met vitaminen en mineralen en huidproducten te gebruiken om je huid te verbeteren."

Huidveroudering

"Het verlies van hyaluronzuur, collageen, elastine en bindweefsel zijn de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Met SkinBoosting geef ik kleine prikjes in de huid met natuurlijke hyaluronzuur en lichaamseigen werkstoffen die de huid aan het werk zet om het verouderingsproces te vertragen. Het resultaat is een soepele en stevige huid met minder rimpels." Een andere behandeling is de Elastine Infusion Therapie. "Elastine is één van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Samen met collageen en vocht zorgt elastine voor een jonge en gezonde huid. Naarmate je ouder wordt, verliest de huid deze bouwstoffen en kan je huid rimpelig, dun en slap worden. Deze ontspannende massage noem ik dan ook de 'mooi-maakbehandeling'. Bij nieuwe klanten begin ik vaak met deze behandeling omdat het meteen resultaat geeft.”
Ook kun je kiezen voor een natuurlijke facelift massage. "Deze intensieve massage bevordert de doorbloeding en verstevigt de huid en laat direct een jonge en frisse huid zien."
Als je pigmentvlekken hebt, kun je kiezen voor de Skin Resurfacing peeling. "De peeling activeert je huid van binnenuit om zich te vernieuwen en verwijdert de bovenste dode huidcellen zoals pigmentvlekken. De huid wordt zichtbaar egaler." Dit is nog maar een kleine greep uit het behandelingen assortiment van 100% Beauty.

Gratis scannen

Bij Schoonheidsinstituut 100% Beauty aan de Beemsterboerstraat 6b in Huizen is het feest op zaterdag 25 januari. Van 12.00 tot 17.00 staat de deur open en is iedereen welkom want een mooie en stralende huid is voor elke leeftijd. "Je kunt je huid en collageen gratis laten scannen. Zo weet je direct hoe jouw huid op een natuurlijke wijze jong kan blijven. Vanaf 12.30 uur hebben we elk uur een demonstratie. We beginnen met een demonstratie hoe je fijne ooglijntjes op een natuurlijke manier kunt behandelen, daarna over het verminderen van rimpels bij je bovenlip, een uur later een demonstratie over fronsrimpels en we sluiten het af met een nieuwe techniek voor meer lipvolume. Daarnaast heb ik ook een jubileum aanbieding van 39 euro in plaats van 99 euro waarbij een klant met drie natuurlijke anti-aging technieken kan kennismaken. Ook leg ik uit wat ik doe en hoe ik op een natuurlijke manier te werk ga want samen gaan we voor het beste resultaat op de lange termijn.”

Meer berichten