Wethouder Bert Rebel met de eerste foodbox, die nu ook een Oranje versie kent. Rechts initiatiefneemster Gaby.
Wethouder Bert Rebel met de eerste foodbox, die nu ook een Oranje versie kent. Rechts initiatiefneemster Gaby. (Archieffoto: Bob Awick )
corona

Koningsdag vieren met Oranje Foodbox en bingo

  Bedrijven

HUIZEN - Koningsdag wordt komende maandag anders door de maatregelen die zijn genomen om verspreiding van het het coronavirus tegen te gaan. De lokale ondernemers zijn daar op ingesprongen met een Oranje Foodbox.

Deze box is er in een grote en een kleine variant verkrijgbaar en om het extra gezellig te maken, zitten er ook nog eens bingokaarten in voor deelname aan een online bingo tussen 13.00 en 14.00 uur.

Hilarische hosts
"De deelnemende ondernemers stellen prijzen beschikbaar en we hebben twee hilarische hosts die voor de gezelligheid zorgen", laat Gaby van Gestel weten, die het initiatief nam om de Foodboxen te gaan samenstellen.

"Met behulp van vrijwilligers worden de boxen maandagochtend vroeg gevuld en thuisbezorgd zodat het versgebakken oranjegebak op tijd voor de koffie in huis is." De boxen worden dan ook alleen maandagochtend bezorgd en zijn speciaal voor deze Koningsdag.

Meer berichten