<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Agnes Haverkort toont de drie kerstkaarten van de actie 'Lieve kerstwensen door Huizers voor Huizers'.
Agnes Haverkort toont de drie kerstkaarten van de actie 'Lieve kerstwensen door Huizers voor Huizers'. (Foto: Bob Awick)

Kerstkaartenactie Hart van Huizen

  Bedrijven

HUIZEN De ondernemers van Hart van Huizen zijn gestart met de actie 'Lieve kerstwensen door Huizers voor Huizers'. Hiervoor stelt Hart van Huizen gratis kerstkaarten beschikbaar.

"Huizen heeft een prachtige historische kern waar alle inwoners trots op zijn. Het dorp kent een hechte gemeenschap en dat voel je terug in het Oude Dorp: de plek om gezellig samen te komen."

Hulp
"De ondernemers van Hart van Huizen beseffen echter dat niet iedereen met kerst samen kan zijn of het kerstfeest kan vieren zoals zij dit zouden willen. Daarom vragen wij de hulp van alle Huizers."

In de loop van deze week liggen in alle winkels van Hart van Huizen drie mooie en gratis wenskaarten met foto's van het Oude Dorp. "Twee kaarten hiervan zijn bedoeld om een mededorpsbewoner die in een instelling verblijft een warme kerstgroet te sturen", stellen de ondernemers.

Lieve kerstwens
"Wie wil nu geen lieve kerstwens ontvangen? Een mooi gebaar voor mensen die tijdens de komende feestdagen wel wat extra lieve woorden kunnen gebruiken van een mede-Huizer."

Er zijn drie instellingen geselecteerd om een kaart naar toe te sturen:
1. Vivium Zorggroep, De Bolder
2. Cordaan Woonzorgcentrum, De Marke – De Meenthoek
3. het Tergooi Ziekenhuis

Speciale brievenbox
Het kerstkaartje hoeft niet te worden gefrankeerd, want Hart van Huizen zorgt samen met vrijwilligers voor de verspreiding. De kerstkaartjes kunnen tot en met dinsdag 19 december worden gedeponeerd in de speciale Hart van Huizen brievenbox.

Die wordt speciaal voor deze actie geplaatst voor de Hema aan de Achterbaan 2. "Mensen kunnen natuurlijk ook een van de ontworpen kerstkaarten naar vrienden of familie sturen. Verzending gaat dan uiteraard via een reguliere PostNL brievenbus." De kerstkaarten hebben een beperkte oplage en op = op.


reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226626&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>