De winkel aan de Lindenlaan in Huizen.
De winkel aan de Lindenlaan in Huizen. Foto: bodyDress
Advertorial

bodyDress viert 10-jarig jubileum vrijdag en zaterdag met klanten

do 15 feb 2018, 06:19 Bedrijven

HUIZEN Lingeriewinkel bodyDress Huizen aan de Lindenlaan 21 viert vrijdag 16 en zaterdag 17 het 10-jarig bestaan. "Deze 10 jaar in Huizen zijn echt omgevlogen", zegt mede-eigenaresse Margriet van Duuren.

"Op 14 februari 2018 was het exact 10 jaar geleden dat we hier aan de Lindenlaan onze tweede bodyDress-winkel openden, een perfecte dag natuurlijk voor de lingeriebranche."

Vliegende start
"We maakten dat eerste jaar een vliegende start. Gelukkig hebben we in de jaren die volgden een goede plek in het Gooi weten te realiseren. We hebben veel vaste en trouwe klanten, zelfs nog vanaf dag één, dat is toch geweldig."

Lingerie kopen bij bodyDress is volgens haar een feestje én een serieuze zaak. "Een feestje omdat wij vinden dat goede lingerie elke vrouw mooier en zekerder maakt en omdat het een heerlijk verwenmomentje kan zijn als je goed geholpen wordt en in alle rust mooie nieuwe lingerie kunt uitzoeken en passen en geadviseerd kunt krijgen."

Pasvorm
"Een serieuze zaak als het gaat om de juiste pasvorm en maat, want uit onderzoek blijkt nog steeds dat zo'n zeventig procent van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt."

Margriet vindt dit niet zo verwonderlijk, want een vrouw verandert in haar leven zo'n zeven tot negen keer van maat. Dat begint in de puberteit, maar ook in het volwassen leven zijn er maatschommelingen.

Advies
"Je komt eens aan, valt een beetje af, je krijgt een kind, raakt in de overgang: het is allemaal van invloed. Als ook nog blijkt dat bij het ene merk een D80 heel anders valt dan bij het andere, weet je dat professioneel advies onontbeerlijk is."

"Dan zit je hier bij bodyDress helemaal goed. bodyDress is een gecertificeerde Lingerie Styling-specialist, wat een bijzonder keurmerk is in deze branche." Naast lingerie is er ook een grote collectie badmode, nachtmode en homewear bij bodyDress te vinden.

Collecties
"Wij speuren de markt af naar de meest trendy en modische collecties voor elk draagmoment. Het gaat ons uitsluitend om topmerken in het midden- en hoogsegment."

"Bij lingerie gaat het onder andere om Marie Jo, Prima Donna, Marlies Dekkers, Aubade, Lise Charmel, Love Stories en SPANX shapewear. Bij badmode is dat onder andere Luli Fama, Cyell, Roidal, Aubade, Prima Donna en Marie Jo Swim, Seafolly en Twinset."

Gevierd
Het 10-jarig bestaan wordt door bodyDress op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari in de winkel gevierd met tal van leuke extra's.

Er zijn diverse mooie aanbiedingen van lingerie en herenboxers en iedere kopende klant mag een draai geven aan het prijzenrad en maakt daarmee kans op diverse kortingen van 5 tot zelfs 100 procent of andere leuke prijzen.

Zie ook bodydress.nl.

Uit de krant