Komt Action nu echt naar Huizen? | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Action zoekt mensen voor een winkel aan de Achterbaan.
Action zoekt mensen voor een winkel aan de Achterbaan. (Foto: Action.com)

Komt Action nu echt naar Huizen?

  Bedrijven

HUIZEN - Komt er nu dan echt een Action in Huizen? Het bedrijf zoekt wel mensen voor een winkel aan de Achterbaan 4, maar wil daar desgevraagd nog 'geen enkele mededeling' over doen.

Het is al een lang gekoesterde wens van veel inwoners: een Action in Huizen. Regelmatig gingen er geruchten dat het zou gaan gebeuren, maar nu de winkel personeel zoekt, lijkt het er toch echt wel op.

Ontzettend blij
Agnes Haverkort, voorzitter van winkeliersvereniging Hart van Huizen: "Officieel hebben wij ook nog niets gehoord, maar als het waar is, zijn we daar ontzettend blij mee."

"Wij willen graag dat het dorp aantrekkelijk blijft voor alle soorten winkels. Soms moeten we helaas afscheid nemen van oudgedienden, maar daar komen dan wel nieuwe voor terug."

Gemeente
De gemeente laat desgevraagd weten dat er door Action nog geen aanvraag is ingediend voor een omgevingsvergunning. Die zou nodig zijn als er een verbouwing moet plaatsvinden aan het pand waar voorheen Scapino gevestigd was.

"Voor het mogelijk betrekken van het winkelpand aan de Achterbaan 4 door Action is geen vestigingsvergunning nodig. Op het perceel rust een bestemming die detailhandel mogelijk maakt", aldus de gemeente.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>