TijdvoorMeedoen lanceert Kracht | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Wethouder Janny Bakker moest een ballon met confetti en een tijdschrift doorprikken.
Wethouder Janny Bakker moest een ballon met confetti en een tijdschrift doorprikken. (Foto: Carin van den Berg)

TijdvoorMeedoen lanceert Kracht

  Buurt / wijk

HUIZEN - TijdvoorMeedoen heeft vanmiddag haar nieuwe magazine Kracht gepresenteerd. Het magazine vervangt de succesvolle nieuwsbrief.

Hiervoor mocht wethouder Janny Bakker een grote ballon met confetti en het eerste exemplaar van het magazine doorprikken.

Knal
"Dat is het lot van een wethouder", zei ze, "Ik ben bang voor de knal van de ballon, maar dat moet je er voor over hebben."

Voordat de wethouder het magazine mocht onthullen, refereerde de redactie er nog aan dat er ooit begonnen is met 1 gekopieerd A4-tje.

Magazine
"Dat werd later een nieuwsbrief, die steeds meer pagina's telde en op glossy papier gedrukt werd. Die naam nieuwsbrief moest maar eens verdwijnen en is nu vervangen door een mooi magazine."

Bakker: "Dat siert ook TijdvoorMeedoen, die verandering. Het bruist hier altijd en er borrelen dingen op en die veranderen dan weer en dan komt er gewoon weer wat nieuws."
De wethouder toont het nieuwe magazine. Foto: Aat Dijk


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>