Generation Praise-avond 'Wij zijn gelijk' | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De Generation Praise band treedt vanavond op.
De Generation Praise band treedt vanavond op. (Foto: GP)

Generation Praise-avond 'Wij zijn gelijk'

  Cultureel

HUIZEN - Generation Praise houdt vanavond, zondag 25 november, weer een GP-avond. Deze wordt gehouden in de Zenderkerk aan de Borneolaan en start om 19.00 uur. Die inloop is vanaf 18.30 uur. Spreker is Hans Borghuis.

Dit seizoen heeft als jaarthema 'Ga ons voor'; hoe is Jezus ons tot voorbeeld op allerlei terreinen van het leven. Het onderwerp van de avond is daarom 'Wij zijn gelijk'. Wat zegt de Bijbel daarover? Waarin zien we de ongelijkheid in deze wereld? Hoe staat Jezus tegenover ongelijkheid? Genoeg stof om over na te denken en belangrijke lessen uit te leren.

Spreker
Spreker Hans Borghuis werkte voor de IZB, de zending in Nederland, voordat hij in 2015 bij de Bijbelschool de Wittenberg kwam. Hans spreekt veel in kerkdiensten, jongerendiensten en andere bijeenkomsten en geeft daarnaast ook trainingen aan (jongeren)groepen in heel Nederland en daarbuiten.

Het thema 'Discipelschap' is voor hem erg belangrijk en hier spreekt en traint hij dan ook graag over.

Band
De Generation Praiseband verzorgt zoals altijd veel mooie lofprijzings- en aanbiddingsmuziek om naar te luisteren en om mee te zingen. Deze keer is er bovendien een bijzondere muzikale verrassing. Het belooft daarom een heel speciale avond te worden.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten en is er koffie, frisdrank en iets lekkers. Ook is er een nazorg- en gebedsteam aanwezig. Daar kun bezoekers terecht met vragen of voor een persoonlijk gebed.

Generation Praise bestaat al 16 jaar en organiseert diverse avonden met sprekers. Zie generationpraisehuizen.nl voor meer informatie en de agenda.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>