Theaterroute Huizen 2019 'In de ban van de kaasmakers' | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De Kaasmaker staat centraal tijdens de Theaterroute Huizen in 2019.
De Kaasmaker staat centraal tijdens de Theaterroute Huizen in 2019. (Foto: Ellen Cornegoor Fotografie)

Theaterroute Huizen 2019 'In de ban van de kaasmakers'

  Cultureel

HUIZEN Theaterroute Huizen wordt ook in 2019 gehouden. Het thema is dan 'In de ban van de kaasmakers'. Kaarten voor de nieuwe editie zijn voor dinsdag, woensdag en donderdag nog te koop. De rest is al uitverkocht.

De eerste twee edities van de Theaterroute, in 2017 en 2018, waren een groot succes. Alle kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht en de reacties van pers en publiek waren juichend.

Genieten
Bezoekers konden genieten van negen intieme verwonderende en wervelende voorstellingen op prachtige historische en soms onverwachte locaties in het hart van het pittoreske Huizen. Tientallen zangers, dansers, theatermakers en vertellers zorgden voor een onvergetelijke belevenis.

Ook deze keer gaat Johan Verheij met alle betrokkenen weer zijn best doen om de prestaties van vorige jaren te overtreffen. "Dit jaar hebben we tien voorstellingen en spelen we vijf dagen."

Vrijer
Hij bekent dat hij vorig jaar best de druk voelde om er na een succesvolle keer weer een mooi evenement van te maken. "Nu voel ik me vrijer en is die druk weggevallen."

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>