Geen cultuurprogramma Havendag - Prinses Irene treedt wel op | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Prinses Irene genoot vorig jaar van het concert op het water en treedt dit jaar op voor De Krachtcentrale.
Prinses Irene genoot vorig jaar van het concert op het water en treedt dit jaar op voor De Krachtcentrale. (Foto: Bob Awick)

Geen cultuurprogramma Havendag - Prinses Irene treedt wel op

  Cultureel

HUIZEN - De Stichting Huizer Havendagen heeft laten weten dat het voor dit jaar niet haalbaar is om op de Huizer Havendag van 22 juni een cultuurprogramma te realiseren in het havenkommetje achter PorterHouse.

Muziekvereniging Prinses Irene, dat al ver gevorderd was met de voorbereiding van een optreden, heeft daarom besloten om zelf te kijken waar zij op kon treden.

De Krachtcentrale
Zij hebben De Krachtcentrale bereid gevonden om daar op 22 juni voor de deur vanaf 17.00 uur een zomers openluchtconcert te mogen geven van een uur, met een nautisch thema.

"We vonden het vorig jaar zo leuk om op te treden op het grote podium en denken ook wel dan mensen het leuk vinden om weer van een concert te genieten", aldus Trudy Hidding namens de muziekvereniging.

Pirates
"We hadden de datum toch al vrij gehouden en waren al druk bezig met het oefenen. We spelen bijvoorbeeld River Dance, de medley van Pirates of the Caribbean die we vorig jaar ook speelden en een passend stuk van Händel."

De muziekvereniging vindt het leuk om zichzelf op deze dag te presenteren als de mensen toch rondom de haven een bezoek brengen aan de Huizer Havendag en hoopt dat veel van hen het concert komen bijwonen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>