Stichting Intocht Sint Nicolaas Huizen opgericht | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Penningmeester Roeland Bijlard (r)ondertekend de statuten van de nieuwe stichting. Links Hans Borremans.
Penningmeester Roeland Bijlard (r)ondertekend de statuten van de nieuwe stichting. Links Hans Borremans. (Foto: Stichting Intocht Sint Nicolaas Huizen)

Stichting Intocht Sint Nicolaas Huizen opgericht

  Cultureel

HUIZEN Voor de intocht van Sinterklaas is een nieuwe stichting opgericht: Stichting Intocht Sint Nicolaas Huizen. De stichting zal het werk overnemen van het Sint Nicolaas Comité Huizen.

Dit comité organiseerde al vele jaren de intocht van de Sint in Huizen. Deze intocht was mogelijk door subsidie van de gemeente Huizen en sponsorbijdragen.

Voor continuering van de subsidie was het noodzakelijk dat het comité een rechtspersoon werd. Met dank aan Moulijn Netwerk Notarissen is daarom nu Stichting Intocht Sint Nicolaas Huizen opgericht.

Intocht
Doelstelling van de stichting is het organiseren van de intocht van Sint Nicolaas in Huizen op dezelfde dag als de landelijke intocht.

Dit jaar zal de intocht in Huizen plaatsvinden op zaterdagmiddag 16 november in de werkhaven van het Nautisch Kwartier. Vorig jaar trok de intocht zo'n 15.000 bezoekers, vooral kinderen.

De subsidie voor de intocht bedraagt € 6.100, maar dat is niet genoeg om alle kosten te dekken voor onder meer kledinghuur, geluidsinstallatie, spandoeken, affiches, verkeersregelaars en boten.

Bijdrage
Voorzitter Hans Borremans: "Het zou geweldig zijn als vele ouders een kleine financiële bijdrage zouden storten. We kunnen er dan weer een geweldig kinderfeest van maken."

De stichting kan rekenen op de inzet van tientallen vrijwilligers, maar de vaste bestuurskern kan nog hulp gebruiken. Borremans: "Mensen die interesse hebben de intocht van de Sint mede te organiseren, neem contact met ons op!"

"Wij staan altijd open voor enthousiaste en gemotiveerde mensen die ons bestuur komen versterken." Op de website sintinhuizen.nl staan de gegevens van de stichting met onder andere het banknummer.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>