Foto: Bolletje Rolletje Kindertoneel.

Toneelweek Bolletje Rolletje Kindertoneel

  Cultureel

HUIZEN - Bolletje Rolletje Kindertoneel houdt van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus weer een theaterweek voor kinderen vanaf 8 tot en met 12 jaar en maximaal groep 8.

In een week tijd gaan de kinderen een toneelstuk oefenen en opvoeren en maken ze er een spetterende voorstelling van maken. Ze gaan niet alleen teksten van een ander uit hun hoofd leren en opzeggen, maar echt acteren.

Zelf bedenken
Binnen het verhaal en de rol mogen ze zelf hun eigen teksten bedenken. Ook verzint de groep scenes bij het verhaal. Ze worden daarbij geholpen door ervaren regisseurs.

De theaterweek is daarnaast meer dan alleen toneelspelen. Het belangrijkste van de theaterweek is samen. Samen acteren, samen lunchen en soms ook avondeten, pauze houden, buiten spelen, vrienden maken en als klap op de vuurpijl de laatste dag op vrijdag.

Daverend applaus
Dan is er eerst de generale repetitie, oefenen net zoals de voorstelling, alleen is er dan nog geen publiek bij. Samen alles klaarzetten voor de voorstelling, zoals bijvoorbeeld het decor, patatjes eten, een vette disco met echte discolampen en dan op vrijdagavond de voorstelling met een daverend applaus.

De theaterweek vindt plaats in wijkcentrum ‘Het Holleblok’ aan het Holleblok 2 in Huizen. De tijden zijn maandag en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur, woensdag van 10.00 tot 13.00 uur, donderdag van 12.30 tot 20.45 uur en vrijdag van 10.00 tot ongeveer 21.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan bij Bob Kesteloo via telefoonnummer 06 4511 5555. Hij kan ook meer vertellen over de week. Daarnaast is er meer informatie te vinden op de Facebookpagina van Bolletje Rolletje Kindertoneel.

Meer berichten