“Zaterdag 29 januari is de avond der avonden en mag je jouw talent aan de jury laten zien."
“Zaterdag 29 januari is de avond der avonden en mag je jouw talent aan de jury laten zien." Foto: Huis van Eemnes

Ook Huizers welkom bij talentenjacht ‘Eemnes Got Talent’

Cultureel

HUIZEN - “Wie is het grootste talent van de HBEL-gemeenten?” Het Huis van Eemnes nodigt alle inwoners van tien jaar of ouder uit Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren uit om mee te doen aan de talentenjacht ‘Eemnes Got Talent’. 

“Licht uit, spot aan. En daar sta jij, klaar om de jury, bestaande uit onder meer muzikant en entertainer Paul Poulissen, in te pakken”, vertelt het Huis van Eemnes.

Podium
“Ieder talent is welkom bij Eemnes Got Talent, zolang je het maar op het podium van het Huis van Eemnes tentoon kunt spreiden.”

Jurylid Paul Poulissen over de talentenjacht: “Iedereen verdient een podium. Welk talent je ook hebt. Ik kan niet wachten om jong en oud talent uit de omgeving te zien stralen. Pak je ‘moment of fame’ en het wordt hoe dan ook onvergetelijk!”

Masterclass en optreden
“Zaterdag 29 januari is de avond der avonden en mag je jouw talent aan de jury laten zien”, deelt de organisatie mede. Deelnemers maken kans op een masterclass op maat en een optreden.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: 10 tot en met 15 jaar en vanaf 16 jaar. Inschrijven kan tot en met 9 januari 2022, via de website van het Huis van Eemnes. Daar kan ook het publiek terecht voor de tickets.

Uit de krant