Dries Roelvink is zaterdag de hoofdact.
Dries Roelvink is zaterdag de hoofdact. (Foto: Marieke van Veen)

Kick-off Huizerdag weer in Oostermeent

  Cultureel

HUIZEN De Kick-off van de Huizerdag vindt komende zaterdag 2 september plaats in Winkelcentrum Oostermeent van 13.00 tot 17.00 uur. Het thema van de Huizerdag is een 'Vleugje Hollands' en dat zal ook in de Oostermeent te merken zijn.

"We gaan het leuk Hollands aankleden en er zijn Hollandse hapjes en drankjes, zoals bijvoorbeeld poffertjes en stroopwafels", laat een woordvoerder van de organiserende Stichting Huizerdag weten, die de Kick-off samen met de winkeliers organiseert.

Waterattractie
Vanwege het grote succes van de waterattractie vorig jaar, zijn er dit jaar waterballen geregeld. "We hopen dus weer op mooi weer, want dan is dit zeker bij de jongeren in trek."

Verder geeft Sport City geeft een demonstratie Sh'Bam, een leuke combinatie van sport en dans. Op het centrale plein van het winkelcentrum is er nog een kinderattractie in de vorm van een springkussen.

Dries Roelvink
Op het podium is er doorlopend muziek met als hoofdact Dries Roelvink. "We gaan er weer een gezellige dag van maken", aldus Peter Koning, van het winkelcentrum.

Het programma van de Kick-off ziet er als volgt uit:
13.00 uur Start Kick off
13.00 uur Coverband
13.00 - 17.00 uur Oud Hollandse Spelen
Poffertjes
Springkussen
Aqua ballen
Stroopwafels
14.00 uur Sh'bam
14.20 uur Guy Sandhil
14.50 uur Sh'bam
15.10 uur Coverband
16.00 uur Dries
16.30 uur coverband


reageer als eerste
Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
Meer berichten
 

Nieuwsblad voor Huizen nieuwsbrief

Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail