[foto's] Opbrengst Samenloop voor Hoop: € 125.517,34 | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Voorzitter Evert van der Roest toont samen met Maartje van Weegen de cheque met de totale opbrengst.
Voorzitter Evert van der Roest toont samen met Maartje van Weegen de cheque met de totale opbrengst. (Foto's: Bob Awick)
foto's

Opbrengst Samenloop voor Hoop: € 125.517,34

  Mensen

HUIZEN - De Samenloop voor Hoop in Huizen heeft in totaal een bedrag van € 125.517, 34 opgeleverd. Het geld is voor onderzoek naar kanker.

De opbrengst werd vanmiddag direct na het einde van de loop bekend gemaakt door voorzitter Evert van der Roest. Maartje van Weegen deed de presentatie.

Kinderloop
Ook de opbrengst van de Kinderloop die vanmiddag werd gehouden, was al meegenomen in deze opbrengst. De kinderen brachten met 24 minuten lopen € 3.079,21 bij elkaar.

Het mooiste moment, maar ook het meest emotionele, was volgens Evert de kaarsenceremonie gisteren om 23.00 uur. "Ik denk dat er toen ook het meeste publiek aanwezig was."

Wandelmarathon
In totaal startte gisteren 32 teams om met een 24-uurs wandelmarathon geld op te halen voor het KWF. Dat liep zelf ook met twee teams mee.

Linda van het KWF: "Onze droom is dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Met dit bedrag is deze droom een stukje dichterbij gekomen."

Ook gisterenavond was er nog een heel programma.

Tijdens de kaarsenceremonie werd het licht gedimd en met fakkels gelopen.

Op de zakken met kaarsjes kon een boodschap geschreven worden.

Op de tribune was met kaarsen het woord hoop gevormd.

Zie voor meer foto's Samenloop voor Hoop van start.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>