Harrie Schepens vandaag 100 jaar geworden | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Harrie Schepens is het feestelijk middelpunt tussen zijn kinderen en met de burgemeester op de foto.
Harrie Schepens is het feestelijk middelpunt tussen zijn kinderen en met de burgemeester op de foto. (Foto: Bob Awick)

Harrie Schepens vandaag 100 jaar geworden

  Mensen

HUIZEN - Harrie Schepens is vandaag maar liefst 100 jaar oud geworden. Voor deze gelegenheid kwam burgemeester Sicko Heldoorn hem feliciteren.

Harrie is geboren in Dennenburg, een klein dorpje in Noord-Brabant, vlakbij Ravenstein op 15 januari 1919. Hij is zijn hele leven werkzaam geweest in het onderwijs.

Bussum
Na vele omzwervingen kwamen hij met zijn vrouw en zes kinderen uiteindelijk in Bussum terecht. Daar heeft hij een flink aantal jaren de jongens op de Vitusmulo les gegeven in wiskunde, boekhouden en handelsrekenen.

Daarnaast is hij jarenlang voorzitter geweest van de Bussumse tafeltennisclub 'Good Luck'. Ook gaf hij vele jaren les aan de meisjes, die bij de nonnen op het internaat Mariënburg aan de Brinklaan in Bussum zaten. Dat was nogal wat in die tijd, hij als enige man tussen al die vrouwen. Sinds 1981 is hij met pensioen.

De Rustmaat
Zijn vrouw is in 1989 overleden en in 1989 is hij verhuisd naar De Rustmaat in Huizen. Daar redt hij zich nog prima. Hij doet trouw elke dag een wandelingetje, haalt de boodschappen, draait zijn wasje en kookt nog zelf.

Het verjaardagsfeest voor de eeuweling wordt op 19 januari gevierd. Dat doet hij samen met zijn zes kinderen, 16 kleinkinderen, 25 achterkleinkinderen en hun aanhang. In totaal zo'n 70 personen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>