Koninklijke onderscheiding voor Tiny Kruijmer | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Tiny Kruijmer met haar familie.
Tiny Kruijmer met haar familie. (Foto: Bob Awick)

Koninklijke onderscheiding voor Tiny Kruijmer

  Mensen

HUIZEN Burgemeester Heldoorn heeft vanmiddag een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Tiny Kruijmer.

De uitreiking vond plaats in gebouw 't Visnet te Huizen, tijdens de afscheidsvergadering van Tiny als bestuurslid van de Protestants-Christelijke Ouderenbond (PCOB). Ze is in totaal acht jaar bestuurslid en waarnemend voorzitter geweest.

Waslijst
Tiny heeft een hele waslijst aan vrijwillige functies gehad. Zo was ze lid van de Jeugdraad/HGVV, leidster van Meisjesvereniging 't Mosterdzaadje en bestuurslid van het Lager Huishoudelijk Nijverheidsonderwijs LHNO.

Ze zette zich ook in voor de diaconale van de Welzijnscommissie van de Nederlands Hervormde Kerk en was bestuurslid en vicevoorzitter van gymnastiekvereniging Turnlust.

Peuterspeelzaal
Van 1982 tot 1985 was zij bestuurslid van de eerste christelijke peuterspeelzaal, waarbij zij actief heeft meegewerkt aan de oprichting. Daarnaast is zij bestuurslid geweest van Historische Kring Huizen en lid van de ouderraad van scholengemeenschap Stad en Lande, later het Erfgooiers College. Van 1987 tot 1995 was Tiny bestuurslid van het Huizer Museum en van 1993 tot 2003 was zij bestuurslid/secretaris van de Stichting Tussen Vecht en Eem.

Ze was tevens bestuurslid/vicevoorzitter van de Interkerkelijke Vrijwillige Terminale Thuiszorg en daardoor betrokken bij de oprichting van de IVPTZ.

Nog lid
Op dit moment is Tiny nog lid van de Samenwerking Ouderen Bonden Huizen en lid van het Contactorgaan Ouderen Huizen. Daarnaast is zij nog lid van de Adviesraad Sociaal Domein HBEL (Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren), voorheen de Cliëntenraad.

Reden genoeg om haar bij het afscheid van de PCOB een lintje te geven voor al de inspanningen die zij voor de maatschappij heeft verricht en nog steeds verricht.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>