Leerlingen De Kamperfoelie gratis lid van de bibliotheek | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Leerlingen De Kamperfoelie gratis lid van de bibliotheek

  Mensen

HUIZEN Leerlingen van De Kamperfoelieschool zijn met ingang van 1 juni automatisch gratis lid van Bibliotheek Huizen - Laren - Blaricum.

Op deze manier profiteren meer dan 100 leerlingen van de regeling van de gemeente Huizen en Blaricum om kinderen tot 13 jaar die in een van deze gemeentes wonen, een gratis lidmaatschap aan te bieden.

Voorbeeld
De bibliotheek hoopt dan ook dat De Kamperfoelie het voorbeeld is voor alle andere basisscholen in Huizen en Blaricum. De Bibliotheek heeft, in navolging van de actie van locatiedirecteur Monique de Gier van De Kamperfoelie, een aantal scholen actief benaderd. De scholen reageren allemaal heel positief.

De gemeenten, De Kamperfoelieschool en de bibliotheek steken de handen ineen om er gezamenlijk voor te zorgen dat alle leerlingen zich beter kunnen ontwikkelen met betrekking tot taalvaardigheid, meer plezier krijgen in lezen en nog vaker de bibliotheek bezoeken.

Aandacht
Hierdoor hopen ze dat de woordenschat, de concentratie en het lerend vermogen worden vergroot. De Kamperfoelieschool steekt hier bewust tijd, aandacht en energie in.

Zo neemt De Kamperfoelie in samenwerking met de bibliotheek ook deel aan het Voorleesontbijt en de Nationale Voorleesdagen. Tevens heeft De Kamperfoelieschool, met behulp van ouders, een schoolbibliotheek opgezet.

Gratis jeugdpas
Kinderen tot 13 jaar uit Huizen en Blaricum kunnen ook zelf of met hun ouders/verzorgers bij de bibliotheek langskomen voor een gratis jeugdpas.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>