Fotowedstrijd Amnesty Huizen met thema vrijheid | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Vrijheid kan je op allerlei manieren in beeld brengen.
Vrijheid kan je op allerlei manieren in beeld brengen. (Foto: Amnesty International)

Fotowedstrijd Amnesty Huizen met thema vrijheid

  Mensen

HUIZEN - Amnesty Huizen bestaat dit jaar 50 jaar. "Aandacht voor mensenrechten is na al die jaren helaas nog steeds hard nodig. Juist in deze zomermaanden zijn we ons daarvan extra bewust." Om die reden organiseert Amnesty Huizen een fotowedstrijd met het thema 'Vrijheid'.

"De zomervakantie is voor veel mensen een reden om erop uit te trekken en van de vrijheid te genieten. Onze Nederlandse nationaliteit biedt ons de mogelijkheid om over de hele wereld vrijwel onbeperkt te reizen."

Vrijheid
"Het thema Vrijheid mag heel ruim worden uitgelegd: de vrijheid die de fotograaf zelf ervaart, of juist de vrijheid die hij of zij een ander gunt, alles mag. Een toelichting is niet nodig."

"Het beeld zou voor zich moeten spreken. Als de fotograaf toch graag een toelichting bij de foto geeft, dan graag met een maximum van 30 woorden."

Origineel formaat
De foto's moeten via de mail in origineel formaat (jpg of jpeg), minimaal 1 mb , uiterlijk 23 augustus per e-mail bij de Amnesty groep zijn aangeleverd.

Inwoners worden opgeroepen om per persoon één, of maximaal twee foto's over het thema vrijheid op te sturen naar de Amnestygroep. Het e-mailadres is: janny.bakker@ziggo.nl.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>