De vrijwilligers die een steentje bijdragen aan het boek.
De vrijwilligers die een steentje bijdragen aan het boek. (Foto: Bob Awick)

Crowdfunding vrijwilligerscentrale voor boek en tentoonstelling

  Mensen

HUIZEN De afgelopen periode stond er regelmatig een advertentie in het Nieuwsblad van Huizen met de verwijzing #7december. Waarom?

rijwilligerscentrale Huizen bestaat 35 jaar en daarom vraagt zij extra aandacht voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk. Onder andere met een boek dat 'De Helden van Huizen' op het podium zet.

Crowdfunding
Het eerste exemplaar wordt op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, uitgereikt. Ook komt er een fototentoonstelling. Om dit mogelijk te maken is er een crowdfunding gestart.

"Plaats je een passer met de punt op Vrijwilligerscentrale Huizen en maak je een cirkel met een straal van één kilometer op de kaart, dan sta je versteld van het aantal organisaties en initiatieven waar vrijwilligers actief zijn", aldus Jolanda Westrum, directeur van de vrijwilligerscentrale.

Greep
"Zomaar een greep: vrijwillige thuishulp, de wijkcentra, het Huizer museum, kerken, scholen, de bibliotheek, zorgcentra, koren, de sportverenigingen, de Huizer Botters, reddingsbrigade Huizen, Speel-o-theek, de voedselbank, de wereldwinkel, de kringloopwinkel en het Hospice."

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten