Vorig jaar was er een dergelijke bijeenkomst in de Meentamorfose.
Vorig jaar was er een dergelijke bijeenkomst in de Meentamorfose.

Inspirerende middag ouderen

  Mensen

HUIZEN - Een inspirerende middag voor ouderen wordt maandag 7 oktober van 12.30 tot 16.00 uur gehouden in wijkcentrum Holleblok aan het Holleblok. Vanaf 12.00 uur is het inloop met een kopje koffie.

Tijdens deze doe- en verwenmiddag georganiseerd door buurtsportcoaches, Versa Welzijn en Fitstars, kunnen ouderen kennismaken met wat Huizen aan senioren te bieden heeft op het gebied van sport en bewegen, sociale contacten, wellness, leefstijl en nieuwe uitdagingen.

Inspiratie
Het evenement staat dit jaar in het teken van inspiratie, beleven, ontmoeten en bewegen. Gezondheid is meer dan lichamelijk goed voelen. Gezond zijn is ook contact hebben met anderen, jezelf kunnen verzorgen, een doel hebben in het leven, genieten, et cetera.

De activiteiten en workshops van deze middag zijn dan ook gekoppeld aan dit thema. Iedereen kan meedoen aan dans, blijf fit, boksen voor senioren, leren vallen, tafeltennis, wandelen, een fitheidstest en wellness. Ook zijn er een inspirerende spreker en een gezondheidsquiz.

--Met vriendelijke groet,


Carin van den Berg
Eindredacteur
E Carin@entermedia.nl
M 06 2907 4611
T 035 6945208
W Entermedia.nlDisclaimer: Dit bericht is uitsluitend bestemd voor geadresseerde(n). U wordt vriendelijk verzocht verkeerde adressering te melden.Informatie en bijlagen kunnen vertrouwelijk zijn en/of rechtens beschermd zijn. Er kunnen geen rechten aan dit bericht worden ontleend.

Meer berichten