Van links naar rechts: Jeanetta van Voor Anker,  Paul en Yunus van illi-tv, Siebren, Pascal en Charlotte van Spring Professionals met de cheque van 2.500 euro.
Van links naar rechts: Jeanetta van Voor Anker, Paul en Yunus van illi-tv, Siebren, Pascal en Charlotte van Spring Professionals met de cheque van 2.500 euro. (Foto: Bob Awick )

Voor Anker krijgt cheque van 2.500 euro

  Mensen

HUIZEN - Voor Anker werd vorig jaar benaderd door een groep Young Professionals van Spring Professional om een Impact Day te mogen houden. Een betekenisvolle dag voor in dit geval ouderen, waarop onder andere spelletjes gespeeld werden en liedjes gezongen.

Deze Impact Day werd door zo'n tweehonderd professionals van Spring Professionals verkozen als de beste en won daarmee een cheque van 2.500 euro. 

Verbaasd
"Ik werd ineens gebeld dat wij die prijs zouden krijgen, en was helemaal verbaasd. Ik wist er helemaal niets van", zegt Jeanetta Koster-Dekker van Amaris Voor Anker. "Ik vond het al zo leuk dat ze bij ons die Impact Day hadden georganiseerd."

Vorige week vrijdag werd op een feestelijke bijeenkomst met een glaasje champagne en een hapje de cheque overhandigd in de grote zaal bij Voor Anker. Hierbij waren ook weer tientallen bewoners aanwezig die een jaar eerder ook bij de Impact Day waren.

Pubquiz
Jeanetta blikt aan het begin van de bijeenkomst nog even terug op die dag. "We hebben toen een hele leuke pubquiz gedaan, waarbij we bordjes omhoog moesten houden. Dat was super grappig."

Uit de zaal komen instemmende geluiden. "Ook was er een beautymoment en een high-tea en voor de mannen een bierproeverij."

Cheque
Siebren Huitema, een van de acht Young Professionals die de Impact Day organiseerde, was aanwezig om de grote blauwe cheque te overhandigen.

Hij memoreert daarbij ook nog even Joleen, Anke, Maurice, Lesley, Dennis, Daisy en Naomi, met wie hij de dag samen heeft georganiseerd.

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten