Willem Kors (l) en Wim Vis waren de showmasters en wisten bij elk getal wel iets bijzonders te vertellen.
Willem Kors (l) en Wim Vis waren de showmasters en wisten bij elk getal wel iets bijzonders te vertellen. (Foto: Bob Awick )
foto's corona

Hilarische online bingo Oranje Foodbox

  Mensen

HUIZEN - Kopers of krijgers van een Oranje Foodbox vandaag, mochten vanmiddag meedoen aan een hilarische bingo. De kaarten daarvoor zaten in de box.

"We hebben eerst een appgroep aangemaakt hiervoor en daarin heb ik gisteren al alle telefoonnummers verzameld. Ook van mensen die de box cadeau zouden krijgen", legt initiatiefnemer Gaby van Gestel uit.

Zoom
"Vandaag kregen die mensen een half uur voor aanvang een uitnodiging via de app om deel te nemen aan een Zoom-bijeenkomst. Dan hadden ze nog even tijd om een en ander voor te bereiden."

Ze schat dat zo ongeveer dertig mensen deel namen aan de bingo. "Er zijn veel meer Foodboxen verkocht, maar het staat iedereen natuurlijk vrij om mee te doen. Het was ook lekker weer."

Superleuk
De deelnemers die aanwezig waren via Zoom kregen te maken met hosts Willem Kors en Wim Vis. "Zij hadden ook geen idee wat ze moesten verwachten, maar vonden het superleuk."

De hosts maakten dan ook werk om bij elk getal wel iets bijzonders te vertellen en zochten de interactie op met de deelnemers. "Dat werkte heel goed. Daarnaast hadden de ondernemers ook leuke prijzen beschikbaar gesteld. We hebben met zijn allen enorm genoten en het was een leuke actie om te doen."


 Via een groot scherm was interactie met de deelnemers mogelijk.

Meer berichten