De klavertjes vier worden verkocht en de hele opbrengst gaat naar de voedselbank.
De klavertjes vier worden verkocht en de hele opbrengst gaat naar de voedselbank.
corona

Heel Huizen Haakt voor de voedselbank

  Mensen

HUIZEN - Buurten met Buren is een nieuw initiatief gestart: Heel Huizen Haakt. De gehaakte klavertjes vier worden vervolgens verkocht en de opbrengst gaat naar de voedselbank.

Mensen die enigszins handig zijn met haken, of het willen proberen, kunnen klavertjes vier haken volgens een patroon of het YouTube filmpje onder dit artikel. Wie het patroon wil hebben kan mailen naar huizen@buurtenmetburen.nl en ze sturen het patroon toe.

Geluk
"Er is voor een Klavertjevier gekozen omdat het geluk brengt als je er één vindt of krijgt. De klavertjes vier staan voor hoop, vertrouwen, liefde en geluk", laat Buurten met Buren weten.

De gehaakte Klavertjes kunnen ingeleverd worden op de volgende punten in de groene brievenbus of speciale bak:
Kronenburgerstraat 33
Bovenmaatweg 372
Lama 36
Nolenslaan 9
Hoeveweg 3
Lijzijn10

Gevraagd wordt om bij het inleveren naam, adres, telefoonnummer en mailadres erbij te vermelden. "Dan houden wij deze mensen op de hoogte en kunnen we ze bedanken voor hun inzet."

Verkocht
De Klavertjes vier worden op een kaartje met tekst bevestigd en worden verkocht per 10 stuks voor 5 euro. "Daarmee kunnen mensen iemand persoonlijk een hart onder de riem te steken, maar ze kunnen ook gedoneerd worden aan mensen die in verzorgingstehuizen wonen of mensen die in de zorg werken."

De klavertjes kunnen besteld worden door te Appen naar Buurten met Buurten via 06-12952422 of een bestelling door te mailen naar huizen@buurtenmetburen.nl. Het geld kan worden overgemaakt naar NL67 KNAB 0255 7039 88 t.n.v. Kleur het Leven o.v.v. Heel Huizen Haakt. "We kunnen natuurlijk ook een tikkie sturen."

Binnen de gemeente Huizen worden de Klaverkaartjes gratis thuisbezorgd nadat de betaling is ontvangen. Wie de gekochte klaverkaartjes wil doneren aan verzorgingshuizen en zorgmedewerkers kan dat ook laten weten. "Wij zorgen ervoor dat ze daar terecht komen."


Meer berichten