Afbeelding

Initiatiefnemers petitie Sijsjesberg willen dat inwoners meedenken over openstelling

Mensen corona

HUIZEN - De initiatiefnemers van de petitie om zwembad Sijsjesberg toch open te laten gaan in deze coronatijd, Adelinde Bouman en Nicole Canoy, willen dat inwoners meedenken over hoe het bad open kan.

"We hebben een verzoek gedaan aan de ondertekenaars van de petitie en roepen inwoners van Huizen en omgeving - van jong tot oud - om mee te denken aan het plan hoe zwembad Sijsjesberg op een verantwoorde manier open kan met inachtneming van de RIVM maatregelen", laten ze weten.

Oplossingen
"Ideeën, gedachtes, voorstellen en oplossingen hierover kunnen verstuurd worden aan: naarderstraathuizen@gmail.com." Ze gaan er dan mee aan de slag.

"Verder wordt de petitie vol vertrouwen voortgezet en wordt iedereen gevraagd de petitie - opnieuw - onder de aandacht te brengen bij buren, partners, vrienden, buurt WhatsAppgroepen en Nextdoor."

Gemeenteraad
De initiatiefnemers verwachten dat er meer ondertekenaars nodig zijn om het punt wederom in de gemeenteraad te agenderen. Op dit moment is de petitie al ruim 1.200 keer ondertekend.

Uit de krant