<p>Bewustzijnscentrum Bala zit in het oude schoolgebouw aan de Trompstraat.</p>

Bewustzijnscentrum Bala zit in het oude schoolgebouw aan de Trompstraat.

(Foto: Crescentia Heuvingh)

Open Dag Bewustzijnscentrum Bala

  Mensen

HUIZEN - Bewustzijnscentrum Bala aan de Trompstraat 1 houd zondag 15 november van 10.00 tot 16.00 uur een Open Dag. Deze is vol inspiratie, verdieping en ontmoeting in het ruime voormalige schoolgebouw.

“In deze tijd van afstand houden is het verlangen om verbinding te maken met elkaar misschien groter dan ooit. Bewustzijnscentrum Bala in Huizen speelt daar op in met deze thhemadag”, laten de organisatoren weten.

Ontmoetingscentrum
“Bala is een laagdrempelig ontmoetingscentrum waar leven, ontwikkelen en werken met aandacht voor jong en oud centraal staan. Een plek om anderen te ontmoeten, op adem te komen, te vertrouwen op innerlijke groei, je te bezinnen op levensvragen, ruimte te voelen, je veilig te weten én om uit te reiken.”

“Je kunt er terecht voor yoga, tai chi, acupunctuur, massages, coaching, therapie, meditatie, mindfulness, familieopstellingen, workshops, cursussen, opleidingen en nog heel veel meer.”

Workshops
Het centrum is tijdens de themadag geopend voor iedereen die altijd eens een kijkje heeft willen nemen of wil meedoen aan workshops, lessen en sessies Tai chi, Yoga, Energetische therapie, soulhealing, coaching & counseling, Healing, AccesBars, coaching, Maha Kundalini Tantra of TRE en Breathwork.

“Er is die dag volop tijd om te praten en vragen te stellen. De bijdrage voor deze inspirerende dag is €10, inclusief goodiebag met leuke acties en aanbiedingen. Inschrijven kan via www.bewustzijnscentrum-bala.nl. Zo weten we ook wie we mogen ontvangen en voldoen we aan de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot corona. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.”

Meer berichten