De Boerderij wordt de tijdelijke huisvesting van Vrijwilligerscentrale Huizen tijdens de pop-up.
De Boerderij wordt de tijdelijke huisvesting van Vrijwilligerscentrale Huizen tijdens de pop-up. Foto: De Boerderij

Vrijwilligerscentrale Huizen 14, 15 en 16 april op pop-up locatie De Boerderij

Mensen

HUIZEN - Vrijwilligerscentrale Huizen brengt ter gelegenheid van het Jaar van de Vrijwillige Inzet haar dienstverlening dichterbij door middel van pop-ups in andere locaties dan de eigen vestiging aan Plein 2000, nr. 133.

Het eerste POP-UP moment is op 14, 15 en 16 april in theater De Boerderij aan de Hellingstraat 9. Inwoners van het oude dorp, maar ook andere belangstellenden, kunnen dan langskomen en kennismaken met de vele aspecten van vrijwilligerswerk. In verband met corona wordt op afspraak gewerkt.

Vraag
Vertegenwoordigers van een maatschappelijke organisatie die een vraag hebben aan de vrijwilligerscentrale, vrijwilligers die meer willen weten, mensen die een vrijwilligersinitiatief willen opstarten of personen die interesse hebben in een van de diensten van de Vrijwillige Thuishulp zijn van harte welkom.

Bel voor een afspraak met 035-526 7533 of mail naar info@vchuizen.nl. Meer informatie staat op de website www.vchuizen.nl.

Andere momenten en locaties voor de pop-ups zijn de Goede Herder kerk (juni), Tennisvereniging Huizen (september), Elan College (november) en de Bibliotheek.

Uit de krant