<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Van links naar rechts: Regina Bruins, Ewoud Linthorst Homan, Charlotte Tupang en Kristel Mensink van Vrijwilligerscentrale Huizen met tussen hen in de site Huizenvoorelkaar.nl.
Van links naar rechts: Regina Bruins, Ewoud Linthorst Homan, Charlotte Tupang en Kristel Mensink van Vrijwilligerscentrale Huizen met tussen hen in de site Huizenvoorelkaar.nl. (Foto: Bob Awick)

Vrijwilligerscentrale start met Huizenvoorelkaar.nl

  Mensen

HUIZEN - Vrijwilligerscentrale Huizen start begin januari officieel met het onlineplatform Huizenvoorelkaar.nl. Op dit moment wordt al druk proefgedraaid. Iedereen die een ander wil helpen en iedereen die ergens hulp bij nodig heeft, kan een bericht op de site zetten.

De vrijwilligerscentrale slaat daarmee de weg naar de toekomst in met als motto: 'Als iedereen een ander helpt, zijn we allemaal geholpen.' De Huizer vrijwilligerscentrale bestaat inmiddels ruim dertig jaar en heeft in die tijd al veel ontwikkelingen meegemaakt.

Veranderingen
"Dat moet ook wel", zegt Regina Bruins. "We buigen altijd mee met de veranderingen in de maatschappij, want die bepalen waar vrijwilligerswerk nodig is. Dat ontstaat namelijk waar mensen iets willen veranderen of verbeteren."

Inmiddels is een groot deel van die maatschappij online. Bijna iedereen heeft wel een smartphone, tablet of computer. Daarom vond de gemeenteraad in 2015 dat er in Huizen ook een onlinemarktplaats voor hulp en zorg moest komen.

Huizenvoorelkaar.nl
Het resultaat is Huizenvoorelkaar.nl. "Daar hebben we hard aan gewerkt en begin januari gaan we het officieel lanceren, maar we zijn er nu al druk mee bezig."

Lees verder in de digitale editie


reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226626&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>