Kleindierenshow in 't Visnet | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
In 2017 mocht de vereniging ook al deze topshow van de provincie organiseren.
In 2017 mocht de vereniging ook al deze topshow van de provincie organiseren. (Foto: Bob Awick)

Kleindierenshow in 't Visnet

  Natuur en Milieu

HUIZEN - Kleindiervereniging Sport & Genoegen Midden-Nederland uit Huizen organiseert zaterdag 9 februari de Topshow van de provincie Noord-Holland in 't Visnet aan de De Ruyterstraat 7 in Huizen.

Aan het eind van het tentoonstellingsseizoen komen de kampioensdieren van de provincie nog één keer bij elkaar en worden de werkelijke kampioenen gekozen.

Topklasse
Net als in 2017 mag Sport & Genoegen ook nu weer deze show organiseren. Dit keer mét (dwerg)hoenders, die in 2017 ontbraken vanwege de vogelgriep. Verder zijn er topklasse konijnen, cavia's en sierduiven.

Om het extra spannend te maken worden de dieren gekeurd door twee keurmeesters. Natuurlijk wordt er gestreden om de eer, maar er zijn ook mooie prijzen te winnen.

Hobby
De dieren zijn zaterdag te bewonderen van 8.30 uur tot 15.00 uur, waarna de prijsuitreiking volgt. De fokkers staan belangstellenden graag te woord om hun hobby uit te dragen. De entree is gratis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>