Winterfeest Kinderboerderij de Warande | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Olaf uit Frozen is ook van de partij tijdens het winterfeest!
Olaf uit Frozen is ook van de partij tijdens het winterfeest! (Foto: De Warande)

Winterfeest Kinderboerderij de Warande

  Natuur en MilieuHUIZEN - Kinderboerderij de Warande in het stadspark aan 't Merk organiseert 17 februari een gezellig winterfeest. Er zijn diverse activiteiten voor kinderen van alle leeftijden en de boerderij is helemaal in winterse sferen.

De enige echte Olaf uit Frozen is ook van de partij. Kinderen kunnen met hem swingen in de schapenstal, waar een heuse kinderdisco gemaakt is. Buiten het terrein staat het paard klaar om voor een euro kinderen rond te rijden langs de kinderboerderij.

Slinger
Ook binnen in de educatieruimte is weer van alles te doen. Kinderen kunnen een slinger maken met lekkernijen voor de vogeltjes, want die kunnen aan het eind van de lange winter wel wat extra's gebruiken.

Daarnaast is er aan de inwendige mens gedacht: op het erf is een koek en zopie kraam, waar warme chocomel en andere lekkernijen verkocht worden. Ook is er een kraampje met leuke winterdecoraties die de deelnemers van de dagbesteding zelf gemaakt hebben.

Een activiteitenkaart kost 4,00 euro, daarmee kunnen kinderen een vogelslinger maken, marshmallows roosteren boven het vuur en een masker maken van Olaf of Elsa.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>