Drie pluimen voor inleveren van lege batterijen | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Pixabay

Drie pluimen voor inleveren van lege batterijen

  Natuur en Milieu

HUIZEN - Mevrouw De Groot, mevrouw Beuning en de familie Legarde hebben allemaal een pluim verdient. Zij vielen in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne 'Lege batterijen? Lever ze in en WIN!' van Stibat.

Door lege batterijen in te leveren, maakt iedereen elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van € 25,-, twee reischeques van € 500,- en een reischeque ter waarde van € 1000,-.

Cadeau
Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie.

Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding € 25,- waard is.

Inleverpunten
Wie ook kans wil maken op een Pluim, doet tien lege batterijen in een zakje samen met naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en deze in te leveren bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat.

Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Zie ook www.legebatterijen.nl. Hier worden ook de prijswinnaars bekend gemaakt.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>