Er mogen weer meer mensen op het terrein en er zijn slagbomen geplaatst.
Er mogen weer meer mensen op het terrein en er zijn slagbomen geplaatst. Foto: Bob Awick

Maandagopening scheidingsstation Huizen beëindigd

Natuur en Milieu

HUIZEN De GAD beëindigd per direct de tijdelijke verlenging van de maandagopening van het scheidingsstation in Huizen. Volgende week maandag 13 juli is het scheidingsstation dus gesloten.

De bezoekersaantallen op de maandag in Huizen zijn sterk teruggelopen en de gewenste spreiding van bezoekers over meer dagen vanwege de drukte is minder noodzakelijk.

De scheidingsstations van de GAD in Hilversum, Huizen, Bussum en Weesp hebben een drukke periode achter de rug. Er werd extra personeel ingezet om de 1,5 meter afstand op de terreinen te kunnen garanderen en om de verkeerssituatie rondom de scheidingsstations veilig te houden.

Slagbomen
De GAD heeft afgelopen week slagbomen geplaatst bij de ingang van de scheidingsstations. Deze slagbomen reguleren het aantal bezoekers dat tegelijk op het terrein aanwezig mag zijn.

Er kunnen in verband met de landelijke versoepelingen meer auto’s tegelijk op het scheidingsstation. Er staan dan ook, enkele momenten in de week daargelaten, geen lange wachtrijen meer voor de poorten van de scheidingsstations.

Het scheidingsstation is vanaf 13 juli weer geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Uit de krant