Foto: Carin van den Berg

Natuur- en Wandelcoachdag

  Natuur en Milieu

HUIZEN - Kennismaken met natuur- en wandelcoaching kan zaterdag 31 oktober tijdens de landelijke 9de Natuur- en WandelCoachDag (NWCD). Geen ‘Nordic walking’ of sportbegeleiding, maar al wandelend mentale coaching in de buitenlucht. De natuur wordt ingezet als hulpmiddel.

In Huizen wordt zaterdag 31 oktober een kennismakingswandeling georganiseerd door Barbara Stam en Nanuk Bruggeman. Mensen kunnen zich aanmelden en om 13.30 uur met hen mee. Vertrekpunt is De Tafelberg. Uiteraard wordt er coronaproof gewandeld en worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Nieuwe inzichten
“In deze Corona tijd hebben we meer dan ooit te maken met onzekerheden en levensvragen. Dan kan natuur- en wandelcoaching je wellicht nieuwe inzichten geven waardoor je weer ‘verder’ kunt”, vertelt Barbara.

De dag is bedoeld om een breed publiek kennis te laten maken met natuur- en wandelcoaching en om de bekendheid van deze vorm van coaching verder te vergroten. De natuur spiegelt en werkt rustgevend waardoor het mogelijk is om sneller tot de kern te komen van de vragen waar mensen mee zitten.

Voor meer informatie en aanmelden: coachbureaubarbara.nl/reizen-retraites-evenementen/.

Meer berichten