Na 2.15 uur geen nieuwe bezoekers horeca Graaf Wichman | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Een maatregel om incidenten rond de horeca in De Graaf Wichman tegen te gaan.
Een maatregel om incidenten rond de horeca in De Graaf Wichman tegen te gaan. (Foto: Bob Awick)

Na 2.15 uur geen nieuwe bezoekers horeca Graaf Wichman

  Politie

HUIZEN De deuren van horecagelegenheden aan de Graaf Wichman worden met ingang van vrijdag 16 februari vanaf 02.15 uur gesloten voor nieuwe bezoekers.

Na die tijd geldt: binnen is binnen en buiten is buiten. Bezoekers die dan al binnen zijn, kunnen blijven tot sluitingstijd. Die blijft staan op 04.00 uur voor diverse gelegenheden.

Incidenten
De burgemeester, de horecaondernemers en de politie zijn deze afspraak overeengekomen om het aantal incidenten op straat rondom de Graaf Wichman terug te dringen.

Ter ondersteuning van deze maatregel wordt extra beveiliging op straat ingezet en wordt het privaat cameratoezicht van de ondernemers uitgebreid.

Horecabedrijven
De nieuwe 'deur dicht'-regel geldt voor Grandcafé ´t Heertje, Irish Pub Holy Moly, Pizzeria Marino en eethuis Kambur. Snackbar Kwalitaria sluit om 24.00 uur. De andere horecabedrijven en de bioscoop sluiten ook eerder dan 02.15 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>