Vorige keer speelden de '17 van '17' een belangrijke rol. Jongeren die iets speciaals hadden gedaan in dat jaar waren uitgenodigd.
Vorige keer speelden de '17 van '17' een belangrijke rol. Jongeren die iets speciaals hadden gedaan in dat jaar waren uitgenodigd. Foto: Bob Awick

Nieuwjaarsreceptie gemeente

Politiek

HUIZEN - De nieuwjaarsreceptie van de gemeente vindt dinsdag 8 januari plaats van 20.00 uur tot 22.00 uur in het gemeentehuis aan de Graaf Wichman 10.

Tijdens de receptie trakteert de gemeente op livemuziek en een hapje en een drankje. Rond 20.30 uur houdt burgemeester Sicko Heldoorn zijn nieuwjaarstoespraak.

Special guests
Het gemeentebestuur heeft alle nieuwe inwoners én honderd willekeurige inwoners specifiek uitgenodigd om de receptie te bezoeken. Deze 'special guests' krijgen om 19.30 uur een korte rondleiding van een raadslid in het gemeentehuis.

Daarbij krijgen ze ook een kijkje in het werk van de gemeenteraad. Vervolgens kan er kennisgemaakt worden met de verschillende raadsleden en de leden van het college van burgemeester en wethouders.

Uit de krant