Themabijeenkomsten inwoners voor Kustvisie | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Inwoners kunnen meepraten over de toekomst van de kust, de haven of beide.
Inwoners kunnen meepraten over de toekomst van de kust, de haven of beide. (Foto: Bob Awick)

Themabijeenkomsten inwoners voor Kustvisie

  Politiek

HUIZEN - De gemeente Huizen gaat inwoners betrekken bij het maken van de Kustvisie. Zij kunnen zich inschrijven voor twee thema's: Kust of Haven. Met beide thema's meedenken is ook mogelijk.

Voor elk thema worden drie bijeenkomsten gehouden. De gemeente heeft de voorkeur voor inwoners die bij alle drie de avonden aanwezig kunnen zijn.

Avonden
De avonden over het thema Kust zijn maandag 11 maart 19.30 uur bij Coronel aan de Havenstraat 295, woensdag 3 april 19.30 uur op het Gemeentehuis aan de Graaf Wichman 10 en maandag 27 mei 19.30 uur op het Gemeentehuis.

Het thema Haven wordt besproken op donderdag 14 maart om 19.30 uur bij Coronel aan de Havenstraat 295, donderdag 4 april 19.30 uur op het Gemeentehuis aan de Graaf Wichman 10 en woensdag 29 mei 19.30 uur op het Gemeentehuis.

Een publiekspresentatie wordt woensdag 26 juni om 20.00 uur in het gemeentehuis gehouden tijdens de vergadering van de raadscommissie Fysiek Domein.

Kralenketting
Wethouder Roland Boom: "De uiteindelijke Kustvisie zie ik als een kralenketting. Deze kralenketting zorgt voor verbinding tussen kust, haven en centrum. De ketting is ook het kader, waarbinnen ontwikkelingen kunnen en moeten plaatsvinden."

"Elke toekomstige actie wordt getoetst aan die ketting. Zo is de kralenketting een leidraad voor toekomstige keuzes. Ik hoop dat inwoners samen met ons deze ketting willen vormgeven."

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via een mail aan kustvisie@huizen.nl. Daarbij moeten ze aangeven voor welk thema ze kiezen of dat ze voor beide thema's kiezen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>