Fractievoorzitter Karin van Werven overhandigt de taart aan Nol van Bennekom en Frans Bianchi.
Fractievoorzitter Karin van Werven overhandigt de taart aan Nol van Bennekom en Frans Bianchi. Foto: D66

Valentijnstaart D66 voor Stichting Kunst & Cultuur Huizen

di 11 feb 2020, 10:02 Politiek 0 keer gelezen

HUIZEN - De D66 Valentijnstaart voor dit jaar is gisteren uitgereikt aan de Stichting Kunst & Cultuur Huizen.

"Al sinds jaar en dag geeft D66 Huizen rond Valentijnsdag een taart aan een groep vrijwilligers om hen eens extra in het zonnetje te zetten", aldus fractievoorzitter Karin van Werven.

"In voorgaande jaren namen onder andere Tijd voor Meedoen, de Brandweer, het Taalcafé en de Voedselbank de taart in ontvangst. "

Onvermoeid
"Dit jaar gaat de taart naar de Stichting Kunst & Cultuur Huizen omdat de stichting al sinds jaar en dag onvermoeid cultuur op de Huizer agenda blijft zetten, onder andere met het maandelijks kunst- en cultuurcafe in de Boerderij, het concert van Amira in Huizen, de jaarlijks terugkomende poëzievertaalwedstrijd in samenwerking met de Bibliotheek en de Kunst en Cultuurprijs die tijdens de poëziewedstrijd wordt uitgereikt."

"Bij de Stichting Kunst & Cultuur Huizen gaan beeldende kunst, de kunst van het woord en de kunst van muziek heel goed samen."

Verheugd
Voorzitter Frans Bianchi en Nol Van Bennekom namen namens de stichting de taart in ontvangst. Ze waren verheugd met deze blijk van waardering.

"Wat D66 Huizen betreft, steken deze mannen zoveel tijd en energie in het op de kaart zetten van kunst en cultuur in Huizen, dat ze de Valentijstaart dubbel en dwars hebben verdiend."

Uit de krant