Nieuw off-piste bosbad geopend bij skiclub | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Enthousiaste skiërtjes bij de opening van het off-piste bospad.
Enthousiaste skiërtjes bij de opening van het off-piste bospad. (Foto: Wolfskamer Wintersport)

Nieuw off-piste bosbad geopend bij skiclub

  Sport

HUIZEN - Wethouder Roland Boom heeft afgelopen zaterdag tijdens de open dagen van Wolfskamer Wintersport een off-piste bospad geopend.

Ronald van der Zande, directeur van Wolfskamer Wintersport, heette Roland Boom van harte welkom en gaf aan blij te zijn met zijn komst.

Vernieuwing
Ieder jaar voert de vereniging vernieuwingen door aan de 10.000 m2 skibanen. Deze zomer is dat een spannende 'off-piste' bospadafdaling aangelegd.

De piste is door architect Roderik Sillevis gemaakt en speciaal voor kinderen om het spelen en het avontuur tijdens en na skilessen te bevorderen.

Waardevolle bijdrage
Wethouder Boom is trots op mensen zoals Roderik, die een waardevolle bijdrage leveren om dingen leuker en beter te maken in Huizen.

Hij gaf aan het geweldig te vinden dat kinderen het bospad zo leuk vinden, alleen wordt hij er eigenlijk verdrietig van dat hij het zelf niet meer durft om eraf te skiën.

Genieten
De wethouder heeft vroeger ook leren skiën bij Wolfskamer Wintersport en is erg blij dat de kinderen nu kunnen genieten van zo'n avontuurlijk bospad.

De officiële handeling om het bospad te openen gebeurde door middel van het doorknippen van het rode lint. Hiervoor riep de wethouder de hulp in van de kleinste wedstrijdskiër uit het Wolfskamer Alpineteam, de 7-jarige Mattia Abbas.

Rode lint
Samen knipten ze het rode lint door en zo werd het bospad officieel geopend. Met groot enthousiasme en onder een confettiregen gingen de jonge wedstrijdskiërs het bospad af, waarmee dit stukje piste nu echt in gebruik is genomen.

Wethouder Roland Boom klapt terwijl de eerste skiër het off-piste bospad op gaat.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>