Nieuwjaarsduik moet feestje worden aan Zomerkade | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
'De duik is er voor iedereen, van jong tot oud', aldus organisator Arnoud Wildschut.
'De duik is er voor iedereen, van jong tot oud', aldus organisator Arnoud Wildschut. (Foto: Bob Awick)

Nieuwjaarsduik moet feestje worden aan Zomerkade

  Sport

HUIZEN - De Gebr. Van der Hulst - Nieuwjaarsduik Huizen vindt weer op 1 januari om 15.00 uur plaats aan de Zomerkade. Het goede doel van dit jaar is de actie 'End Plastic Soup Now'.

Een project in samenwerking met de Rotaryclubs in Huizen waarbij we ons inzetten voor het verminderen en het bewust worden van ons (eenmalig) plasticgebruik en hoe we dat kunnen verminderen", aldus Arnoud Wildschut van de organisatie.

Nieuwjaarsevenement
De duik in Huizen wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de gemeente Huizen waarbij het gemeentebestuur haar inwoners en de bezoekers een gezellig nieuwjaarsevenement wenst.

De nieuwjaarsduik in Huizen moet wat Arnoud betreft een feestje worden aan de Zomerkade, die voor deze gelegenheid wordt omgedoopt tot de Winterkade. "Er komt een grote verwarmde feesttent waar deelnemers zich kunnen omkleden en bezoekers een hapje en een drankje kunnen krijgen."

Stormbaan
"Een dj en een presentator zorgen voor een megawarming-up en er ligt een stormbaan om alvast warm te lopen voor de duik. Voor alle bezoekers zijn ook de horecaondernemers op de Zomerkade open."

Bij de duik in 2019 kunnen bezoekers en deelnemers dit jaar ook de beste en lekkerste lokale lekkernijen proeven zoals de beste worsten van Huizen en lokaal bier als de ijstrol of winterbertus.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>