[foto's]Weer internationaal succes The Pride | Nieuwsblad voor Huizen
The Pride A werd eerste in de prelims en tweede in de finals met hun show Ubuntu.
The Pride A werd eerste in de prelims en tweede in de finals met hun show Ubuntu. (Foto's: Patrick Lieftink)
foto's

Weer internationaal succes The Pride

  Sport

HUIZEN - Winterguard the pride was afgelopen zaterdag wederom succesvol op een internationale wedstrijd. Deze keer dichterbij huis, namelijk in Topsportcentrum Almere. 

Tijdens deze vierde wedstrijd georganiseerd door CGNunited waren er ook deelnemers aanwezig uit Engeland, Frankrijk, Italië en Duitsland. Voor de A-class en de Open Class werden er prelims, ook wel voorronde, en finals gehouden.

1e plaats
The Pride A was als eerste aan de beurt en met hun show Ubuntu scoorde zij een mooie 1e plaats met een score van 80.020 pnt. Sensation werd hier 2e met 79.130 punten.

Daarna was het de beurt aan The Pride of the Netherlands. Er is door deze leden een hoop werk verzet met allerlei nieuwe showelementen wat de show 'Playtime' zeker ten goede kwam. Het team werd 2e met een score van 76,20 achter Sensation die 1e werd.

Circus
Daarna was het tijd voor de Kids Class. In deze class doen onze Pride PréCadets mee met hun show over het circus. Zij behaalde een mooie 2e plaats met een score van 72,82 net achter Impact kids.

The Pride Cadets doen met hun show Down on the farm mee in de cadet class. Het leven op de boerderij gaat deze leden goed af want zij behaalde een prachtige 1e plaats met een score van 78,55 voor Jong Leven uit Brunssum.

Straatlengte voor
The Pride Junior zette met hun show City of stars een weergaloos optreden op de wedstrijdvloer neer, wat door de jury werd beloond met een 1e plaats met 80,72 punten. Een straatlengte voorsprong op de nummer twee Impact Junior.

In de avond waren er voor The Pride A en The Pride of the Netherlands nog finals. The Pride A draaide een prima show en werd op 0,2 punt tweede achter Sensation. Dit gaat nog een spannende strijd opleveren tijdens de laatste twee wedstrijden.

Betere show
The Pride of the Netherlands gaf een betere show weg dan in de middag en dat was ook in de score te zien. Ze werden wel weer 2e met 78,500 punten. Sensation pakte ook hier de 1e plaats met een score van 83,300 punten.

The Pride PréCadets met hun show Circus.

The Pride Cadets met hun show Down at the farm.

The Pride of the Netherlands met hun show Playtime.

Meer berichten