[foto's]Erik Kallenberg en Liselotte van de Berg winnen Trappenbergloop | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Het was fris en regenachtig, waardoor het parcours zwaar was.
Het was fris en regenachtig, waardoor het parcours zwaar was. (Foto: Bob Awick)
foto's

Erik Kallenberg en Liselotte van de Berg winnen Trappenbergloop

  Sport

HUIZEN - Erik Kallenberg en Liselotte van de Berg hebben gisteren de Trappenbergloop gewonnen. Zij liepen de 10,5 kilometer in respectievelijk 35.36 en 38.12 minuten.

Bij de mannen werd Marijn Hulsegge tweede in 36.37 en Gayri Hawery derde in 36.46. Bij de dames werd Nicole Weijling-Dissel tweede in 39.53 en Heater Bray derde in 40.03.

Weer
Door de regen en een straf windje was er een meer een cross ontstaan op het parcours. Aanvankelijk hadden zich ruim 750 mensen ingeschreven, maar de opkomst was door het weer minder.

Toch is Atletiekvereniging Zuidwal ook dit jaar tevreden over het verloop van De Trappenbergloop, die met behulp van ruimhartige sponsoring van de lokale bedrijven en 120 vrijwilligers kon worden georganiseerd.

TOP Tien
De Trappenbergloop behoort tot de TOP Tien Lopen Gooi, Vecht- en Eemstreek en geeft kabouter, jeugdloper tot senior, van beginner tot wedstrijdloper, de kans om zijn grenzen te verleggen.

Erik Kallenbach finisht als eerste. (Foto: AV Zuidwal)

De start van de 10 km met rechts de latere winnaar Erik Kallenbach. (Foto: AV Zuidwal)

De kabouterloop voor de allerkleinsten die lopen met een begeleider. (Foto: AV Zuidwal)

Het parcours van de Trappenbergloop gaat dwars door de bossen. (Foto: AV Zuidwal)


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>