De route van de tochten die zaterdag gereden worden.
De route van de tochten die zaterdag gereden worden. (Foto: WTC Huizen)

Fietstocht Wielertoerclub Huizen

  Sport

HUIZEN -  De 10e toertocht van dit seizoen van Wielertoerclub Huizen, Huizen-Otterlo/Huizen-Hoenderloo, wordt zaterdag 3 augustus gereden. De tocht is ook toegankelijk is voor niet-leden van de WTC.

Deze tocht kent twee afstanden: Huizen-Otterlo is 120 km en Huizen-Hoenderloo is 150 km. De starttijd is 8.30 uur. Er zijn koffiestops gepland. Voor de 120 km-rijders bij 't Smulhuis in Otterlo en voor de 150 km-rijders bij 'De Boer'n Kinkel' in Hoenderloo.

Natuurgebied
De tochten gaan via het mooie gebied ten zuidoosten van Nijkerk richting Barneveld en Kootwijkerbroek. De korte tocht gaat via Harskamp naar Otterlo. De Hoenderloo-tocht gaat nog door het mooie natuurgebied rondom radio Kootwijk om daarna via een snelle weg van Hoenderloo naar Otterlo te gaan.

Er wordt gestart vanaf het clubhuis 'Aan de meet' aan de Crailoseweg 80. De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen voor Toerfietskaarthouders (NTFU) € 2,50 en voor overige deelnemers € 3,50.

Verschillende groepen
Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus is er voor elk wat wils. Voor meer informatie: wtchuizen.nl/calendar/

Meer berichten