Na de overhandiging van het nieuwe shirt, werd een duel gespeeld tegen de Ol'Blacks van Laren '99.
Na de overhandiging van het nieuwe shirt, werd een duel gespeeld tegen de Ol'Blacks van Laren '99. (Foto: s.v. Huizen)

In nieuw sponsorshirt naar WK Walking Football

  Sport

HUIZEN - Wethouder Roland Boom heeft gisteren het nieuwe gesponsorde shirt van McGregor voor het Walking Football team van s.v. Huizen overhandigd aan voorzitter van de vereniging Gerlinde Port.

Helaas kon bij het ceremoniële moment de sponsor zelf niet aanwezig zijn, dus nam de wethouder deze taak op zich.

Tijdens de kleine ceremonie was ook Anita Campbell aanwezig van Sport Platform Huizen en Fitstars. Zij heeft het Walking Football in Huizen geïntroduceerd bij s.v. Huizen.

WK
Jan Honing, frontman van de Walking Footballers, is erg blij met de sponsor. "We hopen dat meerdere bedrijven bereid zijn om te sponsoren. Want het doel is om in september mee te doen aan het WK voor Walking Footballers, dat dit jaar in Nederland in Groenlo wordt gehouden."

Het team speelt inmiddels wedstrijden en toernooien door het hele land. "Een goede manier om het product van een sponsor te promoten."

Wedstrijd
De ceremonie werd afgesloten met een wedstrijd tegen de Ol’Blacks van Laren ’99. Dit duel werd door s.v. Huizen gewonnen met 2-1.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zowel mannen als vrouwen. Elke woensdagmorgen wordt van 10.00 tot 11.00 uur getraind bij s.v. Huizen aan de IJsselmeerstraat.

Meer berichten