Diverse blije kampioenen.
Diverse blije kampioenen. (Foto's: Tennisvereniging Huizen)

Clubkampioenschappen Tennisvereniging Huizen 2020

  Sport

HUIZEN - De clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren zijn vorige week gehouden bij TV Huizen. “Het was een week vol mooie en spannende wedstrijden in alle weersomstandigheden”, meldt de club.

Woensdagmiddag stond in het teken van de jongere jeugd. Jelle Struiksma (rood) en Ruben van Zon (oranje) werden in hun categorie clubkampioen met Lucas Rauwerda en Quinthe Weinberg op de tweede plek.

De oudere jeugd en de volwassenen speelden de hele week wedstrijden tegen elkaar met op zaterdag de finales voor de jeugd en op zondag voor de senioren.

Spannende finale
Net als vorig jaar werden Jurrian van Zon (groen) en Tama Moria (t/m 14 jaar) clubkampioen bij de jongens. Daniel Hall en Seraphiem Rietbroek eindigden op een verdiende tweede plek. Bij de meisjes ging Daphne Berrevoets er met de titel vandoor na een spannende finale tegen haar zus Evy.

Op zondag was het de beurt aan de volwassenen. Mitchell Loggen won maar liefst drie keer de titel: in het enkelspel, in de dubbel samen met Eddy Alberts én in de gemengd dubbel met Patty Bout. Bij de dames mag Fay van Leeuwen zich clubkampioen noemen in de hoogste categorie.

Meer berichten