De Bol An klaar voor vertrek.
De Bol An klaar voor vertrek. Foto's: KHRV

Kleine Huizer Roei Vereniging weer van start

ma 7 jun 2021, 15:35 Sport

HUIZEN - “Eindelijk zijn wij het water weer op”, zegt Erica de Vries van de Kleine Huizer Roei Vereniging (KHRV). “Na maanden van wachten vanwege alle coronabeperkingen kregen we eindelijk groen licht.”

“We gaan weer heerlijk genieten van een geweldige roeizomer.” Afgelopen zaterdag was het dan ook weer gelijk een drukte, op 1,5 meter afstand, op de steigers. “Met een blije en enthousiaste bemannen vertrokken onze twee gigs Bol An en Vrom en Tom richting Gooimeer.

Roeibakken
“Natuurlijk hebben de leden van de Kleine Huizer Roei Vereniging niet stil gezeten tijdens deze lockdown en werd er veel geroeid op door onszelf ontwikkelde roeibakken. Zo zaten we keurig op afstand op de steiger te roeien en hebben we goed aan onze conditie en aan onze techniek kunnen werken. Maar niets is zo fijn als het echte werk, lekker het water op met weer en wind.”

“Binnenkort starten wij ook het proefroeien weer op. Wie dit een keer wil proberen, kan terecht op onze website www.khrv.nl  of mailen naar info@khrv.nl en zich aanmelden voor een moment om te proefroeien.”


De Vrom en Tom.

Uit de krant