De onervaren roeiers kregen een korte uitleg, voordat zij zelf mochten uitvaren, met begeleiding van de KNRM Huizen.
De onervaren roeiers kregen een korte uitleg, voordat zij zelf mochten uitvaren, met begeleiding van de KNRM Huizen. Foto: KHRV

Kleine Huizer Roei Vereniging en KNRM bundelen hun krachten bij excursie

di 26 okt 2021, 12:19 Sport 0 keer gelezen

HUIZEN - De Kleine Huizer Roei Vereniging (KHRV) en de KNRM Huizen hebben hun krachten gebundeld bij een rondleiding van het managementteam van AsfaltNU. Na afloop was er namelijk een roeiclinic bij de KHRV.

“Afgelopen vrijdag was er ondanks het slechte weer in Huizen veel te beleven bij jachthaven Huizerhoofd”, laat de KHRV weten.

“Bewapend met zwemvesten van de KNRM en regenjassen stapten de leden van het managementteam vol goede moed in de twee Cornish Pilot gigs, de Bol An en de Vrom en Tom.”

Verschrikkelijk weer
“Na een korte instructie en uitleg over deze gigs vertrokken zij, want het zou vast snel droog worden. Niets was minder waar. Het weer was echt verschrikkelijk maar dat deerde de stoere mannen en vrouwen van AsfaltNu absoluut niet.”

“Normaliter zou de KHRV niet uit zijn gevaren met zoveel onervaren roeiers maar met de bescherming van de KNRM heel dicht in de buurt dorsten zij het zeker aan. Het werd een super middag met aan het eind van de dag allemaal dampende roeiers in restaurant BOOT en druipende kleding over alle stoelen.”

Uit de krant