“Iedereen maakt kans om een prijs te winnen.”
“Iedereen maakt kans om een prijs te winnen.” Foto: T.T.V. Huizen

Tafeltennis voor kinderen in de kerstvakantie bij T.T.V. Huizen

Sport

HUIZEN - Tafeltennisvereniging Huizen organiseert in samenwerking met Sportief Huizen in de kerstvakantie een week lang tafeltennis in de gymzalen van het Holleblok, met op 27 en 28 december het ‘Table Stars’ Basisscholentoernooi en op 30 december het Oliebollentoernooi.

Kinderen uit groep drie tot en met vijf kunnen op 27 november meedoen aan het Basisscholentoernooi. Groepen zes tot en met acht zijn op 28 december aan de beurt. 

Naast dat er gestreden wordt voor een persoonlijke prijs, worden de punten per school opgeteld voor een speciale schoolprijs. Deze zal worden uitgereikt aan de beste ‘Table Stars’-basisschool. 

Oliebollentoernooi
Voor alle kinderen in de gemeente Huizen en omstreken wordt op 30 december het Oliebollentoernooi georganiseerd. “Het is een toernooi waar iedereen kans maakt om ‘oliebol’ van het jaar te worden”, meldt T.T.V. Huizen.

Het toernooi wordt gespeeld met ‘handicap’, wat betekent dat een sterke speler of speelster punten voor moet geven. “Iedereen maakt hierdoor kans om een prijs te winnen.”

De aanvangstijd voor alle dagen is 10.00 uur. De toernooien zullen om ongeveer 15.00 uur afgelopen zijn. Voor meer informatie of inschrijven: www.ttvhuizen.nl. Inschrijven kan tot 24 december.

Uit de krant