Afbeelding
Foto: Bob Awick

Waterpolo jeugd onder 11 jaar kampioen

Sport

HUIZEN - Alle waterpoloteams van Zwemvereniging IJsselmeer speelden op zaterdag 23 april hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Het team EG1-onder 11 jaar verloor enkel deze wedstrijd en heeft het seizoen als kampioen afgesloten.

In de competitie gemengd klasse 2 speelde het team EG1-onder 11 jaar het afgelopen seizoen zestien wedstrijden die allemaal, behalve de laatste, met winst werden afgesloten. De laatste wedstrijd, op zaterdag 23 april, werd namelijk met 7-9 verloren. 

“Deze wedstrijd was ver weg de spannendste wedstrijd van het seizoen”, laat de zwemvereniging weten. “De grootste overwinning eindigde in 30-1 tegen de Vuursche uit Baarn. Het kampioenschap is dik verdiend en wordt met alle waterpoloteams van de vereniging feestelijk gevierd.”

Groeiende vereniging
Na de vrolijke afsluiting zijn de voorbereidingen voor komend seizoen in volle gang gezet. Zo is de vereniging op zoek naar nieuwe waterpoloërs, die vooral voor het plezier deelnemen aan de trainingen en wedstrijden.

“Na de meivakantie start de vereniging met een nieuwe mini-pologroep vanaf je B-diploma t/m 9 jaar op de woensdagmiddag. Naast deze teams heeft de vereniging ook een team voor dames die nog geen ervaring hebben met waterpolo.”

Maar de waterpolo-afdeling is al flink aan het groeien. “Na de zomervakantie starten twee herenteams”, meldt de vereniging. 

Lijkt waterpolo jou ook leuk? Neem een kijkje op de website www.ijsselmeerhuizen.nl en schrijf je in voor drie gratis proeflessen.

Uit de krant