De eerste prijs in de Beste Boutique Gym in Nederland staat nu in Huizen.
De eerste prijs in de Beste Boutique Gym in Nederland staat nu in Huizen. Foto: De Krachtcentrale Gym

De Krachtcentrale Gym wint Dutch Fitness Award voor beste Boutique Gym van Nederland

Sport

HUIZEN - De Krachtcentrale Gym aan de Havenstraat heeft afgelopen week de Dutch Fitness Award voor de Beste Boutique Gym gekregen.

“Dit is in sportschoolland een belangrijke erkenning voor bedrijven in de sport, maar ook voor trainers en maatschappelijke doelen”, aldus eigenaren Jephry en Henny.

De Boutique award gaat naar een kleine unieke en bijzondere gym. “Boutique staat voor mysterieuze, speciale, intense en unieke belevingen rondom het concept.”

Mystery guest
“Een maand geleden hebben wij te horen gekregen dat wij tot de top 3 van Nederland behoren en de vakjury is daarna ook als mystery gast langs geweest om te komen testen en ons op alle fronten te jureren.”

Maandag 23 januari was het zover en daar kregen Jephrey en Henny te horen dat zij van de drie geselecteerde gyms de beste waren en daarmee een sportschool in Nijmegen en Groningen hebben verslagen.

Mooie erkenning
“Bizar! Voor ons is dit natuurlijk een hele mooie erkenning, maar ook voor de gemeente Huizen.”

“Wij laten zien dat wij kunnen concurreren met grote steden en misschien zelfs wel internationale steden. Wij zijn vernieuwend op alle fronten en proberen zo hip mogelijk te zijn en wij denken dat Huizen daar aan toe is.”

Uit de krant