Afbeelding
Foto: aangeleverd

Geslaagde dansvoorstelling door Dynamic Dance Academy

Sport

HUIZEN - Dynamic Dance Academy trok zaterdag 28 januari volle zalen in Singer Laren met de dansvoorstelling ‘DROMEN, DURVEN, DOEN’. Het thema voor de voorstelling was gebaseerd op een quote van Cees Rebel, oprichter van sportschool Rebel.

Zowel de middag- als de avondvoorstelling bleken een groot succes. De dansers namen het publiek mee in de wereld van dans, waar dromen de drijfveer zijn om te durven uiten wat je voelt en datgene te doen waar je in gelooft. 

In samenwerking met het Hiphop collectief de Gooische Woordenaars was deze voorstelling een mix tussen spoken word, theater, zang en dans. De dansvoorstellingen verliepen in een rap tempo onder luid gejoel van het publiek. 

Voor het allerlaatste optreden voegden groepen dansers zich samen om met een allerlaatste energieke knal te eindigen. Het publiek ging uit zijn dak en antwoordde met een staande ovatie. 

Gedachtegoed
De Dance Academy is een samenwerking tussen Stichting Dynamic Arts en Rebelsport Huizen. Het is een broedplek waar leerlingen zich op een veelzijdige manier kunnen ontwikkelen binnen dans richting dansacademies, theater en battles.

Het thema voor de voorstelling was gebaseerd op een quote van Cees Rebel, oprichter van sportschool Rebel. De Dynamic Arts Dance Academy is al meer dan tien jaar verbonden aan sportschool Rebel.

Het gedachtegoed van de stichting ligt in het verlengde van de visie van Cees Rebel, die helaas in 2022 overleden is. De voorstelling was een ode aan het gedachtegoed en de kunst van dans. 

Uit de krant